Pages

  • Replace This Text With Your Featured Post 1 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 2 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 3 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 4 Description.

Friday, February 27, 2009

AUGUST RUSH

Kali ni aku nak share sebuah movie yang pada aku memang best.
Cite ni berkisahkan tentang seorang anak kecil yang mempunyai kebolehan dalam muzik. Dia mempunyai keyakinan setiap bunyi yang die dengar itu, datangnya dari naluri ayah dan mak dia. Dalam perjalanan mencari mak ngan ayah die, macam-macam yang die lalui. Sehinggalah budak ni dapat masuk skolah tinggi dalam bidang muzik secara tak sengaja dan dilantik untuk jadi conductor muzik untuk sebuah konsert orkestra secara live. Di akhir cerita ni, kita dapat rasa emosi yang susah aku gambarkan...
Apakah rintangan yang budak ni tempuhi? Siapa mak bapak die? Dapatkah dia mencari kedua ibu bapak die? Apakah 'emosi' yang aku maksudkan? Nak tau? Kena la tengok.. hehe jai kata, "Enjoy tak? Enjoy....Enjoy...Enjoy..." ;-P

August Rush part 1
August Rush part 2
August Rush part 3
August Rush part 4

4 comments:

luvida said...

da copy kt nuyu.
tp x tgk2 agi :D

neoxaznee said...

tgk le.. besh.... ;)

mat_formal said...

eh cik moon..hg x try tgk citer SECONDHAND LION... best ghsk citer tu...

mat_formal said...

eh cik moon..hg x try tgk citer SECONDHAND LION... best ghsk citer tu...