Pages

  • Replace This Text With Your Featured Post 1 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 2 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 3 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 4 Description.

Monday, March 2, 2009

BOSAN


Hari ni Ahad, 1 Mac 2009. Pejam celik, pejam celik, dah tiga bulan aku berada dalam tahun 2009. Kat mana aku sekarang ni kan? Adakah masih di takuk lama, atau aku dah berjaya melangkah ke arah yang aku nak walaupun selangkah? Ataupun aku masih lagi the old me? Apa sumbangan yang aku dah buat untuk orang tua aku? kerja aku? makwe aku? kawan-kawan aku? Mmm... Renung-renung sejenak..

Hari ni aku bangun awal. Mungkin sebab malam tadi aku bum awal. Kalau tak, alarm clock tu duk maki aku je la.. Mana taknye, letih die berkokok tapi aku lena je di ulit angin kipas meja.. hehe Penat giler weh... Rizal bagi aku job shot vcam kt Taman Bertuah. Pengantin tu nak empat vcd. Mula hari Jumaat, akad nikah & majlis menitik inai dua belah pihak. Tu pun dah sampai kul 12 tengah malam baru settle. Esoknya pagi-pagi dah kena bertolak dari kedai ke rumah pengantin tu sebab ada majlis Khattam Quran. Tengah hari, majlis sanding, petang majlis potong kek. Malam ada persalinan & bukak hadiah. Pukul 1 pagi baru abis. Sampai kedai je trus bum..
Pagi ni lepas Subuh aku gi sarapan dulu kt nasmir. Pekena teh tarik segelas. On the way balik kedai, aku rasa nyaman je waktu pagi. Kabus pun duk ada lagi. Bosan tak tau nak buat apa, aku ambik kamera aku, aku shot keadaan di waktu pagi ni. Kalau dapat posed pengantin atau model dalam suasana ni mesti best.








pagi ahad yang suram
















4 comments:

naruto said...

mcm pokak kertas
mak gua dah...
cantik shot lu bro..

neoxaznee said...

haha ye ke bro? ala... banyak kelemahan lagi la encik naruto. baru nak merangkak.. anwy, thanks..

luvida said...

ida minat pix no 4.
hahaha..nk jugak sibuk :P

neoxaznee said...

xpe... : ) macey cik ida...