Pages

  • Replace This Text With Your Featured Post 1 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 2 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 3 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 4 Description.

Sunday, August 2, 2009

Mai.. Mai.. Murah.. Murah...

Salam, pada semua pembaca yang rajin singgah dan tersinggah kt blog ni. Kali ni aku tak ada apa-apa nak storykan, cuma semalam aku jumpa member aku yang duk kat sini gak tapi jarang jumpa. Brader ni keje kat OUM, tapi buat part time jual dan baiki handphone. Nampaknya brader ni dah maju setapak lagi dalam part time die. Dah ada blog sendiri.. hehe
So, aku promote kan blog die kat sini. Kepada anda yang ingin memiliki hand phone atau berhajat nak tambah simcard 2-3. Boleh berhubung dengan En.Hamid di 012-503 1995 atau email di directto_u@yahoo.com. Untuk info-info terkini anda boleh melawati blog beliau di http://okfg-direct2u.blogspot.com

1 comment: