Pages

  • Replace This Text With Your Featured Post 1 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 2 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 3 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 4 Description.

Thursday, October 22, 2009

Samsuri & Haliza

Salam.. Salam.. Salam...

Pada 7 Syawal aritu, kitorang dapat job pakej perkahwinan kat Penang sekali lagi. Alhamdlillah.. Rezqi.. Rezqi.. hehe Aku cam biasa la di undang khas sebagai DJ perkahwinan Samsuri dan Haliza. 2-2 belah pihak lak tu. Besh btul.. merasa gak merayap kat pulau. Kalu tak setakat pi Padang Kota pekena char koey tiow ngan kerang rebus je la.. Abis je majlis persandingan, petang ada shoot outdoor. Rumah pihak perempuan dekat Permatang Passiaq (pasir). Lokasi menarik, sawah padi..

Gambar kat bawah ni pulak, mereka-mereka yang bertungkus lumus sampai berhingus.. haha


Selesai majlis perkahwinan sebelah pihak perempuan di Balik Pulau.. Esoknya di sebelah pihak lelaki pulak. Lokasi outdoor, Jeti Pulau Aman..




sekali lagi dipersembahkan mereka yang terlibat










"The Soojood Man"












"Bird Shooting Man"

















"Skodeng Man"



















Yang ni aku. ske ati la nak pggil pe "Man" pun.. haha



Last but not least,
















"Payung Man"



Lastly, terima kasih buat orang-orang penang yang sporting dan
SELAMAT PENGANTIN BARU buat
Samsuri & Haliza.







6 comments:

nuyu said...

kreatif.... ;)

LuVidA^^ said...

cun ouh...

siap baring2 amik gamba...

=p

A.R.A.S.H. 910 said...

multiskill =)

erolnukman said...

sesi outdoor la yg paling syiokkk!!

burt said...

we kompem kan kau turun ahad ni kasi aku no tel kau


here is the tentative program for this sunday

kumpul kat masjid negara lam kul 9 ke 9.30

gerak ke tmn tasik perdana kul 9.35

shoot dari kul 10-1

g masjid negara solat zohor

pastu g mkn kat kg baru lepak2 borak

lam kul 3 gerak ke town utk street till end

burt said...

bro berapa no tel kau...sms aku no kau

ni no aku 0176157125