Pages

  • Replace This Text With Your Featured Post 1 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 2 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 3 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 4 Description.

Friday, April 3, 2009

Perkahwinan Azie PJON

Tahniah di ucapkan buat Azie. Dah pun melansungkan perkahwinan beliau bersama orang tersayang sekaligus menamatkan zaman bujang beliau. Mmm... ada can lagi ke nak tracking, Zie? hehe







Ni salah seorang kawan aku masa keje kat Yamaha Elektronik dulu. Salah sorang geng camping gak dari puak PJON.











Ini la antara wajah-wajah kawan yang datang ke majlis tersebut. Ada je muka-muka ni (termasuk la aku hehe), majlis orang pun dah jadi majlis kitorang. geeelak je kojenye. Rindu betul zaman alam ria cuti sekolah dulu..





















Ini lak antara gambar-gambar yang sempat aku shot masa diorang posing outdoor kat Gunung Lang. Bersama dengan fotografer bertugas, sdr. Rizal.

Kepada Azie, kami doakan jodoh ko sampai akhir hayat. Jangan lupakan kitorang, k..

3 comments:

nuyu said...

cantik3x.... ;)

luvida said...

ape yg cntek?
org ke gambo?
kehkeh

nuyu said...

sume cantik... huah3x!! ;p