Pages

  • Replace This Text With Your Featured Post 1 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 2 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 3 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 4 Description.

Tuesday, August 11, 2009

KENANGAN GUNUNG BUBU 1994


Terima kasih yang tak terhingga buat blogger dan kengkawan yang mengikuti blog ini..
Hmmm... Hidup aku ni kan, penuh dengan lagu-lagu kenangan. setiap sejarah, ade je lagu-lagu yang mengingatkan aku pada suatu peristiwa... Baik suka atau duka.. cewah.... hehe
Masa aku dlm form 3, aku dah berminat ngan aktivi camping... aku ingat lg, Cikgu Wan Jakpo la yang rajin bawak kitorang g camping.. First gunung yang kitorang naik, Gunung Bubu, Ulu Kenas, Kuala Kangsar... Tu la kali pertama aku mendaki gunung. syoknyer, mmg xingat.. Masa ni, tengah top lagu dari kumpulan iklim.. dan lagu yang paling aku suke dan boleh mengingatkan aku pada sejarah yang tak mungki aku lupakan ni ialah, 'Gerhana Cinta Semusim' & Patah Ranting Di Cermin Usia'
Mmm.. terbayang-bayang je masa ni tengah berjalan kat lereng gunung tu...
Mcm biasa, aku sharekan album ni ngan korang. Banyak lagu best-best dalam ni..

01-
Suci Dalam Debu
02- Blues Terengganu Kita
03- Gerhana Cinta Luka
04- Sheilla
05- Sandiwara Cinta Semusim
06- Aduhai Seribu Kali Sayang
07- Satu Kesan Abadi (unpluged)
08- Bukan Aku Tak Cinta
09- Mimpi Yang Pulang
10- Budi
11- Selamat Tinggal Penderitaan
12- Patah Ranting Di Cermin Usia
13- Bulan Jatuh Ke Riba

6 comments:

nuyu said...

mariam mesti suke... iklim tu peberet dier tu...

babymiLosh said...

yeah.. suka lagu lam2 nih.. xkesahla spoon,, scoin,, sting,, spring.. heeeeee ;p

layan abes~~

LuVidA^^ said...

cik nuyu..mariam suke lagu bkn aku x cinta je la..hehee...mne de feveret iklim..marah die kang :P

LuVidA^^ said...

tumpang cilok lagu bulan jatuh ke riba ek..mekaseh :P

neoxaznee said...

ha.... sila2.. mai2.. rapat2... jgn malu2... hehe

nuyu said...

yela.. yela... salah tulih.. ;p