Pages

  • Replace This Text With Your Featured Post 1 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 2 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 3 Description.
  • Replace This Text With Your Featured Post 4 Description.

Wednesday, August 12, 2009

IMBASAN - Masihkah Kau Ingat


Diam tak diam dah jauh aku tinggalkan zaman sekolah.. Mcm-mcm kenangan ada masa tu. Paling tak boleh lupa bila dapat mandi kat parit (masa ni parit luas lagi, mcm sungai zaman skg.. hehe). Ntah kutu mana bagitau kat bapak aku, mengamuk bapak aku time tu. Dapat la seliang.. hehe Tu klu time tengah hari, klu time petang-petang sebelum main kat luar rumah, pkul 5.30 petang mesti mengadap tv. Cite katun beb.. hehe Kalu ada di antara pembaca-pembaca blog ni yang seusia dengan aku, mesti tersenyum ala budak skolah bila tgk gambar-gambar katun ni. aku sertakan sekali mp3 sountrack cite katun ni untuk korang download, dengar, hayati dan kembali riang seperti kanak-kanak dumex.. hehe












Yeahaaa... TORITON.... lagu die best.. layan oo...


Toriton.mp3









TIGERSHARKS... orang, masuk dalam air, jadi jerung.. adik beradik jerung jadian le ni... hehe

Tigersharks.mp3



Ni lagi satu..
POWER EXTREAME... Pejuang udara, darat, dan air. Baju diorang yang berlubang-lubang tu, untuk sambung ngan gadget diorang. Unik, gadget2 tu guna teleport dari angkasa. Bila sebut 'Power Extreame' gadget2 tu pn melekat otomatik kat baju diorang.. hehe

Centurions.mp3








Haha...
BRAVESTARR. Satu-satunya koboi yang memiliki seekor kuda yang boleh pegang senapang. Kira 2 dalam 1 la.. Time nak berperang je, bukan je bulih tunggang kuda, siap kuda tu ada senapang sendiri... hehe




Bravestarr.mp3













Kisah pemburu hantu..
GHOSTBUSTERS.. Tangkap hantu guna senapang khas, tangkap guna perangkap khas, pastu simpan kt stor diorang..



The Real Ghosbusters.mp3



















Hero In A Half Shell.... Ini la geng TEENAGE MUTANT NINJA TURTLE. Aku ada 3 helai T-shirt ninja turtle.. mak aku belikan.. hehe



Teenage Mutant Ninja Turtle.mp3

















SABER RIDER AND THE STAR SHERIFFS. Masa ni katun dah bertambah menarik.. Kapal terbang bulih bertukar jadi robot tu... hehe



Saber Rider.mp3













Mmm... SPIRAL ZONE.. Kisah ala-ala cite zombie.. Bila kena rasuk je, kelopak mata jadi merah. Hero die naik motor 1 roda. besar roda tu.. Hero die duk tengah-tengah roda tu untuk bawak motor tu... tu.. tu... tu..



Spiral Zone.mp3






Dalam kereta ada kereta. Itulah kelebihan dalam kartun ni.. MASK.. Kereta sport, bukak pntu, bulih terbang.. motor, kluar kipas cam helikopter, bulih terbang.. Habis lori mainan yang bapak aku beli, aku modified ala-ala cite ni. nak bli mainan MASK, tak mampu.. Mahal tu...


MASK.mp3










Lpas kartun mat saleh, kuar lak kartun jepun. Antaranya MOSPEADA.. Dulu masa kat kampung, susah nak dapat siaran tv yang siarkan citer-citer jepun alih bahasa ni. Lagi aku suka kartun cam ni sebab, cakap melayu... hehehe



Mospeada.mp3










"Gaban Z potong dua...."... ni la ayat terakhir gaban sebelum die bunuh musuh die di Lubang Angkasa Syaitan untuk setiap episod.. hehe





Space Cop Gaban.mp3














JUDO BOY.. Kisah pengembaraan seorang budak judo bernama Kerunai sanshiro... Lagu die mcm klako, tp dengar lama-lama jadi best plak.. hehe





Judo Boy.mp3





Amoi cantik dari jepun yang datang dari angkasa mempunyai kuasa untuk merubah sesuatu menggunakan tongkat ajaibnya.. Mempersembahkan, MISS COMET..




Miss Comet.mp3







Ha... Mamat ni pulak, jurus terakhir untuk tewaskan musuh die akan jerit.. 'tumbunkan padu mauuuuuuuttt...' atau pun, "tendangan padu mauuuuuuuttt...." pastu, meletup la musuh die tu... hehe



Suria Baja Hitam -intro.mp3

Lagu masa cite ni habis, adik aku suke.. hehe

Suria Baja Hitam - outro.mp3









MOERO ATTACK... Kisah sekumpulan amoi-amoi cun, seksi, main bola tampar.. Tapi masa ni aku mana pandai seksi-seksi ni semua... hehe



Moero Attack.mp3












Haa.. Cite wajib tonton.. THUNDERCATS.. Lion-O, Cheetara, Tigera, Panthrol.. hehe ingat lagi.. Batang arial radio bapak aku lak jadi mangsa gara-gara pedang thundercats ni..


Thundercats.mp3













Cite ni pun best... Pantang ade robot, memang aku suke sangat... TOSHO DAIMOS..



Tosho Daimos.mp3






























7 comments:

nuyu said...

mweee... ;)
citer2 yg sempat cik nur tonton dlm byk2 katon yg cik nie post..
THUNDERCATS, Suria Baja Hitam, TEENAGE MUTANT NINJA TURTLE ngan The Real Ghosbusters jek... hehe.. ;p

Mwaaaaa... rindu zaman kecik2... bestnyer.. tau maen2 jer... x yah fikir benda yg siyes2.. :D

LuVidA^^ said...

cik nuyu ni...komen blog abe die je..nympah :P

ni sejak bile jadi budak kck tgk katun ni? hehee..byk yg x knl..lum lahir kot.. :P

neoxaznee said...

kite mmg ske tgk katun... hehe tambah2 cite doremon... lg ske... wee....

naruto said...

gua paling suker suria perkasa hitam..
ahakz..dulu cam rasa nak beli jer
belalang hitam motor dia tu..
nostalgia la brooo\katun kidkes takde..yang katun maen bola tu..layan gak...

neoxaznee said...

kickers, gua dh skolah menengah kot.. jarang tgk tb dh.. hehe ni smua katun ms gua skolah rendah lg... byk lg. tp ni antara yg peberet la...

░♥si lampu neon♥░ said...

aku kecik lagi kot cewah2..aku igt 3 cite je dalam list kat atas tuh..

thundercats best

ghostbuster takkan miss..

mask rider hero ensem..

hehehe

barzakh said...

cun heroin meoro attck,lri dari ngaji quran tajuid